Over kadee

De Winkel

De troontjes in onze winkel zorgen ervoor dat al onze klantjes zich even prins of prinses kunnen voelen! Tijdens het wachten kunnen ze spelen in onze speelhoek.

Er is gratis ruime parking vlak voor de winkel.

Korting kan rechtstreeks via een klantenkaart of via de spaarkaart van de Gezinsbond.

Jarenlange
ervaring

Jarenlange ervaring

In 2004 heeft Katrien haar droom gerealiseerd en haar eigen kinderschoenenwinkel opgestart. Ons hoofddoel is om ieder seizoen zowel kwaliteit, de ideale pasvorm alsook de nieuwste trends in kinderschoenen aan te bieden.

Onze eerlijke uitleg bij aankoop en correcte service wordt door veel ouders op prijs gesteld. Kadee kinderschoenen is ondertussen een begrip in de regio!

Persoonlijk
advies

Persoonlijk advies

Ieder kindje is uniek! Ieder voetje is anders: smal, breed, hoge wreef, correctie- of steunzolen,… Voor ieder voetje en voor iedere fase in het leven van je kindje bestaat dé gepaste schoen: babyschoentjes, eerste stapschoentjes, kleuterschoentjes, stevige schoenen om mee naar school te gaan en te ravotten, communieschoenen, …

Wij selecteren met zorg voor elk kindje de ideale schoen en de perfecte maat uit ons ruime assortiment.

Exlusieve
merken

Exclusieve merken

Door jarenlange goede samenwerking met onze vaste Italiaanse schoenfabrikanten is constante kwaliteit en service na verkoop steeds gegarandeerd. Via beurzen en bezoek aan de fabrieken volgen we de trends en evoluties in de kinderschoenen op de voet. Regelmatig worden zelfs modelletjes exclusief voor Kadee kinderschoenen geproduceerd.

Een greep uit onze merken.

Kadee kinderschoenen heeft een zeer uitgebreid aanbod kwaliteitsvolle merkschoenen zoals oa. Cherie, Compagnucci,
Equerry, Naturino, Ninette, Pom d’Api, Rondinella, Wolly, Zecchino,… van maat 17 tot en met 40.
Wij bieden ook een ruime keuze voor steun- & correctiezolen zoals Piedro, Stabifoot, Track, Twinns, Rondinella,..